A Local Swim en Dare2Tri slaan de handen in een!

Speciaal voor jullie, dé ALS zwemmers, heeft Dare2Tri twee pakken ontwikkeld om je niet alleen warm te houden maar ook om je meer drijfvermogen te geven. Deze professionele (smoothskin neopreen) wetsuits worden aangeboden tegen een zeer speciaal tarief.

Waarom een wetsuit?

Deze Dare2Tri wetsuits beschermen je tegen de kou. Vanaf +- 12 graden is een fullsuit aan te raden en vanaf +-17 graden een shortie.
In kouder water is een neopreen badmuts ook zeker aan te raden.

Extra drijfvermogen zorgt ervoor dat je een hogere ligging krijgt in het water, bijna iedereen heeft hier profijt van. Het zwemmen gaat gemakkelijker en ook sneller het
kan wel 10 tot 15 seconden schelen op 100 meter.

Energiebesparing, doordat je met een wetsuit zwemt ben je minder energie kwijt aan het warm houden van je lichaam en het zwemmen gaat gemakkelijker door het drijfvermogen.

Kortom, profiteer van deze zeer scherp geprijsde wetsuits en ga voor een maximale voorbereiding op A Local Swim.

ALS – Dare2Tri Fullsuit

Speciaal voor A Local Swim zwemmers hebben we het pak zo ontwikkeld dat deze zowel voor schoolslag ALS borstcrawl geschikt is. We hebben dit gedaan door de onderbenen iets minder dik (minder drijfvermogen) te maken. Deze wetsuits worden gebruikt door top zwemmers en triatleten en hebben zijn uitmuntende prijs kwaliteitsverhouding meer dan bewezen.

De wetsuits hebben een 5mm bodypanel wat extra drijfvermogen geeft en uiteraard voldoende isolatie om jezelf warm te houden, de shouders en armen zijn 2mm dik met een speciale binnenvoering waardoor er extra veel bewegingsvrijheid verkregen wordt om zo zonder restricties je zwemslag te kunnen maken. De rug en achterbeen panelen zijn van waterafstontend nylon gemaakt, 3.5mm dik en de onderbenen 2.5mm.

Dare2Tri biedt speciale dames en heren wetsuits aan:

Heren: M L XL XXL van € 159,99 voor € 99,99
Dames: FM FL FXL van € 159,99 voor € 99,99

Bestel snel want op=op

Bestel op dare2tri

ALS – Dare2Tri Shortie

De ALS shortie is geen surfshortie maar een zwemshortie gemaakt van smoothskin die voor extra isolatie zorgt.

De shorties hebben een 5mm bodypanel wat extra drijfvermogen geeft en uiteraard voldoende isolatie om jezelf warm te houden, de shouders en armen zijn 2mm dik met een speciale binnenvoering waardoor er extra veel bewegingsvrijheid verkregen wordt om zo zonder restricties je zwemslag te kunnen maken. De rug en achterbeen panelen zijn van waterafstontend nylon gemaakt, 3.5mm dik en de onderbenen 2.5mm.

Dare2Tri biedt speciale dames en heren shorties aan:

Bestel snel want op=op

Heren: M L XL XXL van € 109,99 voor € 79,99
Dames: FM FL FXL van € 109,99 voor € 79,99
Bestel op dare2tri