Start Package NTB

En rupture de stock

SKU
Start Package
199,99 €
CLICK HERE FOR AVAILABILITY
  • Shipped the same day
  • 99% size guaranteed
  • Free shipping from €70,-*
  • Quality products

Het Dare2Tri start pakket is ideaal voor sporters die net beginnen met zwemmen / triathlon. En dat voor maar € 199,99!  

Dit starters pakket bevalt de volgende artikelen: 

MACH2 heren wetsuit & MACH2 dames wetsuit
Een triatlon zwemsuit dat je helpt om net iets beter in het water te liggen. Het MACH2 wetsuit doet dat! Hoe dan? Op het borstgedeelte en de bovenbenen zit een iets dikkere laag materiaal (5 mm). Dit zorgt voor een goede positie in het water. Onder de knieën is het materiaal iets dunner (3,5 mm). Hierdoor kom je niet te hoog in het water te liggen (en voorkom je rugblessures). 

Meshbag
De wetsuit-meshbag is een schoudertas waar je je wetsuit en wat andere triathlonspullen in kunt vervoeren. Een handige tas, die genoeg ruimte heeft voor alles wat je wilt meenemen naar je triathlonwedstrijd (of trainingslocatie)

Safety swimmer
De safety swimmer! Een tas waarin je je spullen veilig en droog bewaart. Maar die ook direct als boei dient als je die nodig hebt. Een musthave voor triatleten en zwemmers.

Running cap
Draag je graag een pet tijdens de triathlontrainingen? Onze Vent Runningcaps zijn speciaal ontworpen voor sporters. Triatleten en hardlopers die hun hoofd graag koel houden, kiezen voor een hardlooppet van Venti. De petten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Tubebox
Extra energie bij de hand tijdens je triathlon of training? Gebruik de Dare2Tri Tubebox! In de tubobox kun je je energierepen of gels kwijt. Maar ook je telefoon, portemonnee, sleutels of andere waardevolle spullen. (Je ID-kaart!) Je plaatst de tubebox op je fiets.

Racebelt
De Dare2Tri Racebelt is onmisbaar voor iedere triatleet. Tijdens je triathlonwedstrijden, maar eigenlijk ook tijdens je trainingen. Je maakt er je startnummer aan vast. En je kunt nog wat gelletjes kwijt in de riem, zodat je altijd voorzien bent van een voorraadje instant energie.

Swimcap